Dags för årets medlemstävling, ny försäkring och fina rabatter till vår medlemmar!

Stort tack du som är medlem och som stöttar oss på vår fortsatta resa för att bevara våra fina svenska jakt.

Vi har återigen skramlat ihop till en fantastiskt medlemstävling.

Priserna är skänkta av ett stort antal välvilliga sponsorer som gillar det vi gör. Stort tack till dem! Det enda du behöver göra är att bli medlem och svara på frågan som du hittar på hemsidan när du tecknar nytt medlemskap eller förnyar ditt tidigare.

Det är också med stor glädje vi nu kan presentera ett par riktigt goda nyheter för våra medlemmar. Från och med 1 juli 2024 så ingår en Olycksfalls-, Ansvars- och Krisförsäkring hos Svedea i ditt medlemskap. Detta är något som många har efterfrågat och som vi nu lyckats fixa.

Som grädde på moset får du också 20% rabatt på allt inom jakt hos Jägarliv och du får också 30% rabatt på tidningen Jaktjournalen.

Prislista medlemsdragning 2024–2025

1:a pris: Jaktgevär Remington 700 SPS (Finns i 30-06, 270 Win, 308 Win.) Torsbo Handels. Värde: 11.900:-
2:a pris Jakt på dovvilt med hund i viltrika marker. Värde: 8.000:-
3:a pris Jakt på dovvilt med hund i viltrika marker. Värde: 8.000:-
4:e pris Prima Dog, valfritt hundfoder: Värde: 6.500:-
5:e pris Icom Jaktradio. Värde: 4.000:-
6:e pris Presentkort hos Jägarliv. Värde: 3.000:-
7:e pris Presentkort hos Jägarliv. Värde: 2.000:-
8:e pris Viltchark-låda från Swedish Wild Värde: 1.750:-
9:e pris Presentkort hos Jägarliv. Värde: 1.000:-
10-20:e pris Halvårsprenumeration på Jaktjournalen. Värde 450:-/st
21-30:e pris Jaktbok. 30 år på Dianas Stigar – Ett livslångt jaktäventyr. Värde 395:-/st

Att vara med i dragningen med chansen att vinna fina priser är enkelt.
När du nytecknar eller förlänger ditt medlemskap för 2024-2025 ser du vid registreringen en fråga: Beskriv din bästa jaktkänsla med ett ord? Alla som fyller i svaret på den frågan har helt enkelt chansen att vinna något av de fina priserna som du ser ovan.
Här tecknar du ditt medlemskap: https://fsj.nu/kassan/

Medlemstävlingen avslutas den 1/7 2024 och man kan endast vinna på sitt personliga medlemskap. 1 medlemskap = 1 anmälan till tävlingen (under förutsättning att man fyllt i ordet som beskrivs ovan)

En jury tar därefter ut de vinnande bidragen som sedan går vidare till utlottning av prisbordet. Eventuell vinstskatt betalas av respektive vinnare och vinnarna kontaktas via e-post under juli 2024. För att vara berättigad till vinsten av jaktvapen, så krävs jägarexamen samt att du är myndig.

Vi vill rikta ett stort tack alla våra generösa sponsorer som gjort det möjligt för oss inom FSJ att kunna erbjuda våra medlemmar detta fina prisbord.

Lycka till och stort tack för att du stödjer Föreningen Sveriges Jägare!

Försäkring ingår i ditt medlemskap!

Alla som jagar vet hur lätt olyckan kan vara framme och många av våra medlemmar har efterfrågat en försäkring som är kopplad till sitt medlemskap i FSJ. Så det är nu ordnat genom försäkringsbolaget Svedea.

Olycksfallsförsäkringen omfattar olycksfall som försäkrade medlemmar drabbas av genom oförutsedd, plötslig och yttre händelse. Försäkringen gäller under deltagande i laglig jakt, jaktskytte, jaktstig, viltvårdsarbete samt under direkt resa till och från någon av dessa aktiviteter.

Ansvarsförsäkringen gäller för fysiska medlemmar i Föreningen Sveriges Jägare och som saknar annan ansvarsförsäkring. Försäkringen gäller under deltagande i all laglig jakt, jaktskytte, jaktstig och viltvårdsarbete samt under resa till och från denna verksamhet. I försäkringsskyddet ingår också en krisförsäkring som omfattar kristerapi för försäkrad person som drabbas av akut psykisk kris orsakad av olycksfall.

För tillkommande medlemmar under försäkringsperioden gäller försäkringen först dagen efter att medlemsavgift blivit betald. Observera att försäkringen gäller från 2024-07-01 till 2025-06-30.

Fullständiga villkor hittar du som är medlem inom kort på www.fsj.nu

Rabatter för våra medlemmar!

Som medlem får du också fina rabatter hos Jägarliv. Du får 20% på hela jaktsortimentet när du anger den kod som du hittar på ditt medlemskort när du är inloggad som medlem.

Utöver det så får du som är medlem också hela 30% på prenumeration av tidningen Jaktjournalen. För att utnyttja detta erbjudande så klickar du på den banner från Jaktjournalen som du finner på hemsidan när du är inloggad.

Som du kommer notera när du förnyar ditt medlemskap, så har vi höjt medlemsavgiften med 60 kronor. Det var nödvändigt på grund av det ekonomiska världsläget med ökade priset på det mesta, men också för att vi exempelvis ska kunna erbjuda vår nya försäkring. Hoppas och tror att våra medlemmar har överseende med detta.

Vi är en liten styrelse och vi prioriterar arbetet med att påverka och detta är något vi gör helt ideellt. Vi jobbar hårt för dig och dina barns rätt att jaga – också i morgon!

Stort tack för ditt stöd!

Dela på FacebookShare on facebook
Facebook