Sveriges största medlemstävling!

I Föreningen Sveriges Jägares stora medlemstävling 2023/2024 så har vi samlat ihop ett mycket stort och fint prisbord till våra medlemmar. Och hela 43 medlemmar kommer få chansen att dela på de fina produkter som våra sponsorer har skänkt till FSJ.

Att vara med i dragningen med chansen att vinna fina priser är enkelt. När du nytecknar eller förlänger ditt medlemskap för 2023/2024 så ser du vid registreringen en fråga: Vad betyder den svenska jakten för dig med ett ord? Alla som fyller i svaret på den frågan har chans att vinna de superfina priserna du hittar här nedan.

En jury bestående av FSJ:s styrelse väljer sedan ut de som går vidare bland medlemsbidragen. Därefter sker dragning bland dem som man plockat ut.

Medlemstävlingen avslutas den 1/7 2023 och man kan endast vinna på sitt personliga medlemskap. 1 medlemskap = 1 anmälan till tävlingen (under förutsättning att man fyllt i ordet som beskrivs ovan)

Vi vill rikta ett stort tack alla våra generösa sponsorer som gjort det möjligt för oss inom FSJ att kunna erbjuda våra medlemmar detta fina prisbord.

Eventuell vinstskatt betalas av respektive vinnare och vinnarna kontaktas via e-post under juli 2023.

Hoppas vi ses på Elmia Game Fair 2023, 18 – 20 maj, där du givetvis inte ska missa att besöka vår monter!

Dela på FacebookShare on facebook
Facebook